SİGİL DUASI

By | 12:09 Leave a Comment

Siğil Duası

Siğil duası, inanarak okunduğu zamanlarda faydasını görebileceğiniz dualardır. Doktorunuzun önereceği tedavi yollarını denerken, dua yöntemini denemeniz de fayda sağlayacaktır. Siğilere iyi gelebilecek bir çok dua bulunmaktadır. Bu duaları okurken abdestli olmanız önerilir. Siğiller cilt üzerinde bulunan çoğu zararsız olan deri çıkıntılarıdır. Tedavi veya kendiliğinden geçebilen oluşumlar, çoğu zaman yayılım gösterir. Görünüm olarak kişileri huzursuz eden bu oluşumlardan kurtulmak için, inanarak yapacağınız dualarınız Allah tarafından kabul edilecektir. Bir hastalık için faydalı olabilecek bir dua bulunduğunda bunu okumak ibadet sayılacağından, sizler için de faydalı olacaktır. Duanın siğillerinize iyi geleceğine inanmak, bağışıklık sisteminizi güçlendireceğinden daha hızlı iyileşme belirtileri görülecektir.
Siğilleri yok etmek için okunabilecek dualar nelerdir?
  • Öncelikle abdest alarak, Fatiha suresini ve 3 kez İhlas suresini okumalısınız. Okuyacağınız bu duaları peygamberlerimize ve ashabına bağışlamanız önerilir. Daha sonra bir kuru soğanı ortadan ikiye bölerek, üzerini tuzlayınız. Bu şekilde sulanan soğanın üzerine besmele çekerek, 11 defa Tebbet ve Fil surelerini okuyarak üfleyin. Daha sonra besmele çekip, salavat getirerek, siğillerin üzerine sürün. 
  • Abdestli şekilde üç adet kağıt üzerine ''ERDİ'' yazarak, her gün bir adeti üzerine 3 tane İhlas ve Fatiha suresi okuyarak, siğillere sürülmeli ve daha sonra yakılmalıdır.
  • İri tuz taneleri üzerine 3 adet İhlas ve Fatiha suresi okuyarak, siğillere sürebilirsiniz. Daha sonra tuz tanelerini bahçeye gömmelisiniz.
  • Zuhruf suresinin 79. ayeti olan ''Em ebremü emren fe inna mumbrimün''  okunursa fayda görebilirsiniz. Bunun için elde ve yüzde bulunan siğilleri kalemle işaretleyerek, üzerlerine  bu duayı 3-5-7 veya 40 defa okursanız, Allah'ın izniyle şifa bulursunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder