Rüyada Siğil Görmek

By | 12:05 Leave a Comment

Rüyada Siğil Görmek

Rüyada Siğil Görmek, Vücutta görülen siğil mala ve mülke işarettir. Rüyasında siğil çıktığını görmek, işlerinin giderek yoluna gireceğine, mülkünüzün devamlılığına sayılır. Rüyada bir kimse siğil görünce parası gelir. Siğil her ne kadar büyükse parası da o kadar büyük olacaktır demektir.
Rüyada siğil görmek, Rüyadaki siğil mala delalet eder. Bunun elinde gördüğü siğil ve ayağında da siğil gören kişi nitekim büyümekte olan malına ve bu malın dinden ayrılmasından tereddüt edilir. Nablusi (rahmetullahi aleyh)'in tabiri; Rüyadaki siğil zahmetsizce çoğalmış fakat kaybetmekten korkarak malına işaret eder.
Rüyadaki siğil, Doğrudan doğruya paradır. her tarafınızda siğil oluştuğunu görmek, utanacak bir iş yapmakta olduğunuza ve bundan dolayı herkesten çekindiğinize işarettir. Sıkıntı ve hüzün demektir. Sadece bir yerinde siğil çıktığını görmesi, zenginliğe ve mutluluğa, siğili koparmak, mal kaybına, kopardığı zaman acı duyursa, çocuğunun vefat edeceğine veya hastalanacağına işarettir.
Başka bir rivayete göre; Bir kimse rüyasında vücudunda siğil olduğunu görmesi, sonradan yarılıp içinden sıvı aktığını görmesi, kurtuluş ve zafere kavuşur. Yine vücudunu yiyen eziyet veren bir şeyi tuttuğunu görmek yardım ve galebeye ve ganimet malından istifade etmeye işarettir. Vücudunda siğil, yara olarak görürse ondan kanın kuvveti ve çokluğu kadar mala nail olur, Rüyada görülen vücuttaki fazlalık sahibine zarar vermediği takdirde nimet ve hayrın ziya deliğine işarettir. Rüyada görülen siğil, sevinçle meydana gelecek ani bir zenginlik ve sermayenin süratle gelişeceğine işarettir. Siğiller zulüm ve cezanın peşin olmasına da işarettir.
Rüyada siğil görmek, iki şekilde tabir edilir. Bir yandan hayırlı ve güzel işlere, diğer yandan da belalara ve kötü kişilerle karşılaşıp onlardan zarar görmeye. Rüyadaki siğil, kendisi için çok hayırlı olacak işler alacak ve bu işler sayesinde bankadaki hesabını arttıracak, geçim derdi olmadan, istediği her şeyi alabilme kolaylığı ile rahat bir hayat sürecek diye tabir edilir. Fakat bunun yanı sıra, aynı zamanda da başına hiç istemediği ve beklemediği belalar geleceği ve başının bir süre bu işlerle ağrıyacağı, o dönemde de bir hayli yıpranacağı yorumu yapılır.
Rüyada Siğil çıkması, sevdiklerine, ailesine ve yakın çevresine müjdeli bir haber verecek ve onları çok mutlu edecektir. Rüya sahibi sevdikleri ile bir sevincini paylaşacak ve onları da mutluluğa dahil etmek isteyecektir. Bu rüya, gerçektekinin aksine çok hayırlı ve güzeldir. Büyük kısmetler, bol para ve bol mülk, sağlığın ve mutluluğun daim olması şeklinde tabir edilir. Rüya sahibi için hayatının bir dönüm noktasındadır.

0 yorum:

Yorum Gönder